Skip to main content
Til toppen

Lakk, smøring og kjemi

Her kan dere se vårt utvalg innen lakk, smøring og kjemi.


Se noe av vårt vareutvalg

 


Utvalgte produkter:

Best selger
Lurt å ha
Quicksilver QUICKSTOR QS@12 Lurt å ha

Fuel stabilizer.
355 ml. pr. flaske.
1 flaske behandler 225 liter bensin.
Denne bruker man når man skal lagre bensinen på tanken over lengre tid og er med på å holde den «frisk». Tilsettes i tanken før for eksempel vinterlagring. Tilsetningen hindrer korrosjon og avleiringer i drivstoffsystemet. Virker i opptil et år.

Produktnummer: 1779398
inkl. mva.
Best selger
Quicksilver ADHESIVE-BELLOWS

Kontaktlim for liming av belger

Produktnummer: 1956915
inkl. mva.
Tilbud
Quicksilver CORROSION GUARD

Corrosion Guard er en rusthemmer som danner en isolerende, voksaktig film for langsiktig korrosjonsbeskyttelse på ikke-malte og malte overflater. En vanntett motstandsdyktig barriere forsegler mot salt og fuktighet for maksimal beskyttelse. Brukes for å forhindre at det dannes rust på bla. drev, undervanshus, powertrimmotorer og ellers komponenter som er utsatt for salt. Ikke spray på overflater belagt med bunnstoff eller biocid-maling. Ikke spray på drivremmer.

Produktnummer: 2022083
inkl. mva.
WSM THREEBOND 1184 HIGH PERFORMANCE GRAY

Utmerket tetningseffekt ikke bare på vanlige limte overflater, men også på limte overflater med stor klaring. Utmerket motstand mot vibrasjoner og støt. Etter herding vil den danne en gummilignende elastisk tettning. Opprettholder stabil gummielastisitet over et bredt temperaturområde fra -40°C ~ 150°C. Utmerket motstand mot vann, olje og bensin. Effektiv for å forhindre lekkasjer fra gjengede skjøter samt flenser.

Produktnummer: 1990211
inkl. mva.
Lenker
Min side