Skip to main content
Til toppen
Meguiar`s

Meguiars: Kvalitetspleie til båten din

Du har nok hørt navnet før, uansett om du er båt- eller bileier. Kanskje har du lest om merket i et magasin eller sett en reklameplakat. Eller, om du har stått for pleien av bilen eller båten, så er du kanskje allerede eier av et eller flere Meguiars-produkter. En ting er sikkert, har du først testet disse ut, er det ingen vei tilbake. Det er ikke uten grunn at Meguiars er en verdensleder innen bilpleie og båtpleie, med sine kvalitetsprodukter til behagelige priser.

En beskjeden start

Visste du at det hele startet for over et århundre siden som et enkelt møbelpoleringslaboratorium og anlegg i garasjen til grunnleggeren Frank Meguiar, Jr? Ingen kunne vel den gang sett for seg hvordan det beskjedne foretaket skulle utvikle seg til å bli en av verdens ledende produsenter av overflatepleieprodukter. I 2021 feiret merket 120 år med polering av verdens fly, tog, båter og biler og har i dag høyspesialiserte produkter for nesten alle tenkelige typer overflater.

Hvorfor Meguiars?
Meguiars er et verdensomspennende, internasjonalt båt- og bilpleiemerke. Du kan blant annet forvente:

  • Høy kvalitet: Dette er produkter som holder høy standard; utviklet og omformulert i over et århundre. Ikke bare er de effektive og utkonkurrerer tilsvarende andre produkter, men de er også svært rimelige

  • Stort utvalg: Meguiars fører en rekke ulike produkter for å møte svært varierende kundebehov. Det spiller ingen rolle om du jobber innen båtbransjen eller om du er en privatperson som ønsker båtpleieprodukter, du vil finne produkter som passer alle. 

  • Tilpasset båtbruk: Båters unike kjemiske sammensetninger krever spesielle ingredienser som er spesifikke for maritime bruksområder og formulert for bruk i maritime miljøer. Bilprodukter, selv om de er trygge, vil ikke oppnå samme høykvalitetsresultater på båter. Meguiars båtprodukter er derfor spesielt formulert for gelcoat og polyuretan. 

Lurer du på hva du kan forvente deg? Her er noen produkteksempler:

  • One Step Cleaner Boat er et produkt uten slipemidler som renser, polerer og beskytter båten i en enkel operasjon. Det fjerner også noe oksidering, mindre riper og skrammer.
  • Glass Sealant skaper en svært vannavstøtende overflate på glass og andre lignende overflater.
  • Pure Wax er et av de beste produktene på markedet til båt og beskytter mot sol. Det skaper glans og sikrer beskyttelse av glassfiber og malte overflater.
  • Boat Wash er en biologisk nedbrytbar vask som fjerner den skitne stripen langs vannlinjen, annen skitt, striper fra salt sjø, sot, fugleskitt, og annen fersk forurensning.

Kjøp ditt pleieprodukt her

Ravns Garage har over 30 års bransjeerfaring, og vi anser oss som eksperter innen fagfeltet. Båter og båtmotorer er vår lidenskap, og det inkluderer vedlikehold og pleie. Vi ønsker kun å tilby våre kunder det beste på markedet, og anser Meguiars som en produsent du virkelig kan stole på. Du kan enkelt bestille det produktet du er ute etter her i vår nettbutikk. Skulle vi etter all formodning ikke ha tilgjengelig det du er ute etter? Vi bestiller det gjerne for deg. Rask levering og konkurransedyktige priser kan du også forvente av oss, og ikke minst svært behjelpelig kundeservice.

Lurer du på noe? Hos oss er det hjelp å få! Ta kontakt med oss dersom du skulle ha spørsmål, eller send inn din bestilling via nettbutikken i dag.

 


Anerkjent merke Kvalitetsmerke som er anerkjent over hele verden
Gode produkter Tilpasset maritime og tøffe forhold
Stort utvalg Til både vask og polering

Se vårt utvalg:

Visning
Nyhet
Flak Meguiar's Foam Applicator Pad 4 stk

Pads for påføring av polish, voks, rens etc.

 

Antall: 4 stk

Produktnummer: 1938193
inkl. mva.
Flak Poleringskit - rubbing/polering + Microfiberklut

Et sett med rubbing/ poleringssvamp og mikrofiberklut

Produktnummer: 1898110
inkl. mva.
Flak Polerduk 200 gram - Hempel NLA
Produktnummer: 1731062
inkl. mva.
Flak Meguiar's Supreme Shine Wipe 3 pk

Poleringsklut i vaskbar microfiber av meget høy kvalitet. Absorberingsevne uten sidestykke. Egner seg til skånsom fjerning av alle typer rubbing, polish og voksprodukter. Kan vaskes i maskinen. (bruk IKKE tøymykner).

Produktnummer: 1938190
inkl. mva.
Flak Meguiar's Glass Sealant 118 ml

Meguiar's Glass Sealant skaper en svært vannavstøtende overflate på glass, og andre lignende overflater. Lang holdbarhet, og enkel å påføre.


For best resultat, anbefales det å bruke Mequiar’s glass polish compound (varenr 1938218) på forhånd.

Produktnummer: 1938219
inkl. mva.
Flak Meguiar's Glass Polish Compound 236 ml

Glass Polish Compound fra Meguiar's dyprenser glass og fjerner flekker etter vann. Forbedrer sikten og gjør glasset glatt. Svært effektiv.

Fjerner fastsittende urenheter som vanlige glassrens ikke fjerner. Fjerner forurensning, oljeaktige rester og fastsittende skitt. Tar bort vannflekker og merker etter vinduspussere.

Den perfekte forberedelsen til behandlingen som etterfølges med prodnr. 1938219 Glass Sealant.

Volum: 236 ml

Produktnummer: 1938218
inkl. mva.
Flak Meguiar's One Step Cleaner Boat / RV 473 ml

One Step Cleaner Boat fra Meguiar's polerer og beskytter mot maritim påvirkning som saltvanns-påvirkning, korrosjon og UV-stråler.

Et produkt uten slipemidler som renser, polerer og beskytter båten i en enkel operasjon. Fjerner noe oksidering, mindre riper og skrammer.

Skaper en langvarig beskyttelse mot saltvanns-påvirkning, korrosjon og UV-stråler. Kan brukes for hånd, eller med maskin.

Volum: 0,47 l

Produktnummer: 1938180
inkl. mva.
Best selger
Flak Meguiar's Heavy Duty Oxidation Remover 473 ml

Heavy Duty Oxidation Remover fra Meguiar's fjerner sterk oksidering, riper og saltvannsflekker på alle typer fiberglass og malte overflater.

Gjenoppfrisker farger ved effektivt å fjerne forurensning som bryter ned overflaten. Et sikkert alternativ til rubbing.

Kan brukes for hånd eller med maskin. Må etterbehandles med polish og voks for glans og beskyttelse.

Volum: 473 ml

Produktnummer: 1938183
inkl. mva.
Lurt å ha
Flak Autosol Metal Polish tube 75 ml Lurt å ha

 

Lett pasta som polerer og fjerner rust i én operasjon. Utmerket for polering/rubbing av blant annet plastbåter (gelcoat), hagemøbler i PVC, kromstøtfangere etc.

Pastaen er lett å jobbe med. Påføres for hånd eller med poleringsmaskin

Produktnummer: 1696342
inkl. mva.
Godt kjøp
Flak Meguiar's Boat / RV polish 473 ml Godt kjøp

Meguiar's Boat Polish gir en fantastisk flott finish på glassfiber og malte overflater. Tilfører oljestoffer som bevarer materialet.

Danner en fantastisk skinnende glans. Glassfiber og malte overflater får tilbake en optimal glans etter polering.
Tilfører verdifulle oljestoffer som gir næring til glassfiber, malte overflater etc. Gir et flott resultat både for hånd, og ved bruk av maskin.

Må brukes etter Oxidation Remover. Må også etterbehandles med PureWax for holdbarhet

Produktnummer: 1938182
inkl. mva.
Godt kjøp
Flak Meguiar's Boat / RV Pure Wax 473 ml Godt kjøp

Meguiar's Pure Wax gir glans og beskyttelse til glassfiber og malte overflater. En av de beste på markedet til båt og beskytter mot sol.

Skaper en holdbar høyglans beskyttelse for glassfiber og alle malte overflater. Produktet inneholder en blanding av ren brasiliansk carnaubavoks med polymer og harpiks, for å opprettholde en ekstra ordinær glans. Beskytter mot UV-stråling

Produktnummer: 1938184
inkl. mva.
Flak Meguiar's Marine Power Cut Compound 945 ml

Marine Power Cut Compound fra Meguiar's fjerner swirls og riper i gelcoat. God mot oksidasjon uten å skade overflate og finish.

Hurtigrensende sammensetning for profesjonelle brukere, fjerner swirls og små riper i gelcoaten. Fjerner også sterk oksidasjon. Skader ikke finishen/glansen, slik mer tradisjonelle produkter kan gjøre. Må etterbehandles med polish og voks for glans og beskyttelse.

Produktnummer: 1938189
inkl. mva.
Lenker
Min side