Skip to main content
Til toppen

Fritid

Her kan dere se noen av våre produkter innen fritid.


Se noe av vårt vareutvalg

 


Flak Automatisk oppblåsbar nøkkelring

Key Buoy er en nøkkelholder som blåser seg automatisk opp når den havner i vannet. Den flyter opp til overflaten i løpet av maksimum ett minutt og er lett å få øye på på grunn av dens lange, sylindriske form. Holder seg flytende i opptil en time. Kan også brukes til mindre verktøy, dekkplater eller annet viktig som veier under 80 gram.

Produktnummer: 1402416
inkl. mva.
Quicksilver Lanyard Mercury Collection
Produktnummer: 1938417
inkl. mva.
Flak Tilhengerlås m/hengelås
Produktnummer: 1373544
inkl. mva.
Flak 1852 Slepetau til tube, 2-3 personer
Produktnummer: 1909820
inkl. mva.
Flak Værstasjon PRO 1 Wifi

Presis værstasjon som gir deg full oversikt over været! Pro 1 værstasjon har trådløse sensorer, og en informativ fargeskjerm som gir deg alle værdata!

Med Pro 1 værstasjon kan du enkelt måle en mengde værdata ved hjelp av de trådløse sensorene og fargeskjermen. Overvåk både innvendige og utvendige temperaturtrender, fuktighetssvingninger, vindretning og hastighet, UV-stråling, barometertrykk og nedbør.

Pro 1 fungerer som en personlig værstasjon (PWS), og kan kobles til et nettverk (via Wifi) av værstasjoner som du velger, for eksempel Weather Underground, Weathercloud eller Weather Observation. Når du gjør det, får du en oversikt over statistikken fra din egen værstasjon ved hjelp av bare noen få klikk, og muligheten til å se værdata på din smarttelefon! Se link under for aktuelle værdata fra Flak i Kristiansand.

Utendørsenheten til dette produktet er utstyrt med et lite solcellepanel, og bruker 2 x AA-batterier som backup ved overskyet vær. Med en slik kombinasjon av energikilder vil sensorene kunne kjøre i lengre perioder uten at du trenger å skifte batteri. Innendørsenheten bruker vanlig 220-volt AC strøm.

Værstasjon Pro 1 gir deg alle de samme målingene som den mer kostbare værestasjonen, Pro 2. Pro 1 har et noe enklere display, og leveres uten separat innendørssensor. Ellers får du den samme suverene nøyaktigheten og alle nettverksmuligheter, som den dyrere modellen gir.

- Innhold: Utendørs sensor, infoskjerm og strømadapter (AC 220 volt) til infoskjermen.
- Henter korrekt tid og data fra nettet
- Innendørs (-10C - +60C) og utendørs (-40C - +60C) temperatur.
- Innendørs og utendørs luftfuktighet: 10% - 99%
- Trådløs vindstyrke: 0 - 50 m/s og vindretning
- Trådløs regnmåler: 0 - 6000 mm
- Rekkevidde på utendørsdel er ca 100 m fra base

Produktnummer: 1909462
inkl. mva.
Lenker
Min side