Skip to main content
Til toppen
Bob's Machine Shop

 

 

BOB`S MACHINE SHOP

Bobs Machine Shop er en annerkjent leverandør av motorheiser med lang fartstid. Produktene kjennetegnes av meget høy kvalitet og er ledende på sitt området.

Dersom du har hørt om Bobs Machine Shop tidligere, kjenner du kanskje også til deres revolusjonerende motorheiser (også kalt "jack plate" på engelsk). Dette er deres ledende produkt, og de utnytter ny teknologi både i maskinene sine og programvare. Internt har de ansatt alt fra ingeniører til 3D-modelleringseksperter og maskinister, slik at du kan være trygg på at du får et produkt som er designet, utviklet, produsert og testet etter aller høyeste standard.
Ravns Garage har eneimport for dette merket i Norge, noe vi er svært stolte av.


Høy kvalitet
Produsert i USA
Anerkjent merke

Ta en titt på katagoriene for å se utvalget:

Bobs Machine Shop

Vil du lese mer om Bobs Machine Shop?
Produsenten er en annerkjent leverandør av motorheiser med lang fartstid. Produktene kjennetegnes av meget høy kvalitet og er ledende på sitt området.

Les mer

Utvalgte produkter fra Bob`s Machine Shop:

Bob's Machine Bob`s Maschine Shop CAPS
Produktnummer: 2030007
inkl. mva.
Bob's Machine 6" Action

Hydraulisk motorheis med utvendig integrert pumpe. Leveres med ledningsnett og bryter. Bygger 6" (15cm) bakover. Heisen har en vandring på 6" (15 cm). Veier 23 kg. Brukes på motorer opp til 300 hk med en max. vekt på 283 kg. Monteringsbolter må bestilles i tillegg. Instrument med giver kan bestilles i tillegg.

 

Produktnummer: 1659769
inkl. mva.
Bob's Machine 4" Setback brackets

Fast motorbrakett. Bygger 4" (10 cm.) bakover. Innbygd 1.5" (3,8 cm.) løft. Kan løfte motor 2,5" (6,3 cm.) ved hjep av ekstra monteringshull i festeplate.

Monteringsbolter må bestilles i tillegg (se diverse).

 

Produktnummer: 1659736
inkl. mva.
Bob's Machine PT-1000 Single Pro Trim switch 305-330000

Ratt trim. En spak. Monteres bak ratt. Fungerer på samme måte som "blinklysbryter". Kan brukes både til hydrauliske heiser og powertrim.

Produktnummer: 1402476
inkl. mva.
Lenker
Min side