Skip to main content
Til toppen

Bobs Machine Shops produkter

Vi har fylt opp lageret med produkter fra Bobs Machine Shop som leverer motorheiser av høy kvalitet og er verdensledende innen sin bransje.

Landets eneste importør av Bobs Machine Shop

Bobs Machine Shop er en internasjonalt anerkjent produsent av motorheiser med lang fartstid. Siden 1978 har de levert produkter kjennetegnet av meget høy kvalitet og innovative design til konkurransedyktige priser. Det er ikke uten grunn at Bobs Machine Shop er verdensledende innen sin bransje.

Hva gjør en motorheis?

En motorheis har to nøkkelfunksjoner. Den ene er tilbakeslag, som fjerner en påhengsmotor fra båtens akterspeil, slik at propellen kan kjøre i mindre turbulent vann. Den vil også bevege motoren opp og ned for å optimalisere ytelsen. Du vil med andre ord kunne kjøre enda fortere og smidigere, i tillegg til at du kan begi deg ut på grunnere vann enn du ellers ville gjort.

Hvordan skiller Bobs Machine Shop seg fra andre?

Dersom du har hørt om Bobs Machine Shop tidligere, kjenner du kanskje også til deres revolusjonerende motorheiser (også kalt "jack plate" på engelsk). Dette er deres ledende produkt, og de utnytter ny teknologi både i maskinene sine og programvare. Internt har de ansatte alt fra ingeniører til 3D-modelleringseksperter og maskinister, slik at du kan være trygg på at du får et produkt som er designet, utviklet, produsert og testet etter aller høyeste standard.

Hva kan du finne i vårt sortiment?

Vi har et stort utvalg av produkter og deler, og du kan for eksempel finne følgende i vårt sortiment:

 • Hydrauliske motorheiser med (utvendig) integrert pumpe som er tilpasset ulike hestekrefter og vekt. Disse kan blant annet bygge 10 cm og 15 cm bakover.
 • Manuelle motorheiser tilpasset ulike hestekrefter og vekt. Disse kan blant annet bygge 10 cm, 12.5 cm og 15 cm bakover.
 • Komplette girhus til Mercury og Yamaha.
 • Komplette hydrauliske pumper for hydrauliske heiser.
 • Komplette sylindre.
 • Trådløse fjernkontroller for hydrauliske heiser.
 • Mellomleggsplater
 • Massive motorfester
 • Fotgass til alle motorer.
 • Justerbare monteringsplater til fotgass.
 • Spyleklokker til bruk på girhus,
 • Innsugstrakter
 • Nose cone
 • Monteringsbolter for motorheis

Ta en titt nedenfor for å se hele utvalget. Skulle noe mangle eller ikke være på lager, ta kontakt.

Hvorfor kjøpe fra oss?
Det finnes en rekke gode grunner til å kjøpe produkter hos oss. Vi har over 25 års bransjeerfaring og anser dermed båtmotorer som noe vi virkelig kan. Du vil i tillegg finne hele 10 000 lagerførte artikler i vår nettbutikk. Skulle vi etter all formodning ikke ha tilgjengelig det du er ute etter?

Vi bestiller det gjerne for deg. Rask levering og konkurransedyktige priser kan du også forvente av oss, og ikke minst svært behjelpelig kundeservice. Og du, før vi glemmer det viktigste. Ravns Garage er eneimportør av Bobs Machine Shop-merket i Norge. Dette er noe vi er svært stolte av, og innebærer at du kun får kjøpt produktene gjennom oss.

 

Et bilde som inneholder tekst, skjermbilde, vann, grafisk design

Automatisk generert beskrivelse

 

 


Et utvalg av produkter:

Bob's Machine 4" Action

Hydraulisk motorheis med utvendig integrert pumpe. Leveres med ledningsnett og bryter. Bygger 4" (10cm) bakover. Heisen har en vandring på 6" (15 cm). Veier 23 kg. Brukes på motorer opp til 300 hk med en max. vekt på 283 kg. Monteringsbolter må bestilles i tillegg. Instrument med giver kan bestilles i tillegg.

Produktnummer: 1981517
inkl. mva.
Bob's Machine 6" Versa

Manuell motorheis. Bygger 6" (15cm) bakover. Heisen har en vandring på 6" (15 cm). Veier 18 kg. For motorer opp til 300 hk. og max. vekt på 283 kg. Monteringsbolter må bestilles i tillegg. 

Produktnummer: 1659728
inkl. mva.
Bob's Machine Big foot nose cone kit - single hose

Nose cone. Enkelt vanninntak. Brukes på alle Evinrude/Johnson V6 motorer og Mercury/Mariner V6 2,0L og 2,5L motorer. Leveres med fittings, slange, slangeklemmer og sparkelmasse. Punktsveises på 4 steder. Nosecone må gjenges opp med 1/2" rør-gjengetapp. Det må også borres hull og gjenges i girkasse for montering av fitting til vannpumpeinntak.                  Sparkles og lakkeres for jevn overflate.

Produktnummer: 1402470
inkl. mva.
Bob's Machine Foot Throttle - Black - All Motors

Fotgass for alle motorer

Farge: Anodisert sort.

Passer Yamaha, Mercury og BRP gass/girkabler.

Produktnummer: 1798242
inkl. mva.
Lenker
Min side