Pro Drive Shower Bravo (BØYLE)

Drevdusj for Bravo drev. Kjøler topplageret på drevet. Passer alle Bravo drev. Bøyle som monteres på bakre powertrimsylinderfester og øvre venstre bolt på ryggdeksel. Vannet føres opp ved hjelp av bøyler på begge sider og dusjes over toppen av drevet gjennom hull i bøylen. Leveres komplett med nødvendige monteringsdeler. Anbefales montert på alle Bravo drev som sitter på store dieselmotorer.

Varenummer: 1720382
BDSU

Lagerinformasjon: 3 stk.

Pro Drive Shower Bravo (NY TYPE) Festet med bolter

Drevdusj for Bravo drev. Kjøler topplageret på drevet. Passer alle Bravo drev som har topplokk med kjøleribber som er festet med bolter. Dusjen monteres over topplokket og vanninntak monteres på kavitasjonsplaten. Vannet føres opp ved hjelp av stålbundet slange. Leveres komplett med nødvendige monteringsdeler og beskrivelse. Anbefales montert på alle Bravo drev som sitter på store dieselmotorer.

Varenummer: 1402431
BDSX

Forventet leveringstid: 8-12 dager inn til oss

Pro Lower Unit Shower Drive

Drevdusj for Bravo drev. Kjøler topplageret på drevet. Passer alle Bravo drev med flatt topplokk. Dusjen monteres over topplokket og vanninntak monteres på kavitasjonsplaten. Vannet føres opp ved hjelp av stålbundet slange. Leveres komplett med nødvendige monteringsdeler og beskrivelse. Anbefales montert på alle Bravo drev som sitter på store dieselmotorer.

Varenummer: 1402430
BDCS

Lagerinformasjon: 3 stk.

Pro Drive Shower Bravo (NY TYPE) Festet med pinnebolter og mutter

Drevdusj for Bravo drev. Kjøler topplageret på drevet. Passer alle Bravo drev som har topplokk med kjøleribber som er festet med pinnebolter og mutter. Dusjen monteres over topplokket og vanninntak monteres på kavitasjonsplaten. Vannet føres opp ved hjelp av stålbundet slange. Leveres komplett med nødvendige monteringsdeler og beskrivelse. Anbefales montert på alle Bravo drev som sitter på store dieselmotorer.

Varenummer: 1742012
BDSXR

Lagerinformasjon: 6 stk.