Skip to main content
Til toppen

Gass/gir kabel Mercury, Mercruiser Gen II

Visning
Quicksilver CABLE T/S G2 5 FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 5 fot (1,5 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843498
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 6 FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 6 fot (1,8 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843500
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 7 FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 7 fot (2,1 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843529
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 8 FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 8 fot (2,4 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843531
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 9 FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 9 fot (2,7 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843533
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 10FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 10 fot (3 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843433
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 11FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 11 fot (3,3 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843443
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 12FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 12 fot (3,6 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843445
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 13FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 13 fot (3,9 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843447
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 14FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 14 fot (4,2 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843449
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 15FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 15 fot (4,5 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843451
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Quicksilver CABLE T/S G2 16FT

Gass/girkabel (like kabler). Gen. II kabler. Disse kablene har "tønne" for oppankring av strømpe i motorenden og "frest spor" for oppankring av strømpe i kontrollboksenden. Det er "øye" for feste av innerwire i begge ender. Lengde 16 fot (4,8 meter). Leveres pr. stk.

Produktnummer: 1843452
(Alternativer finnes)
inkl. mva.
Lenker
Min side