Skip to main content
Til toppen
Mercury Marine - amerikansk ekspertise

Mercury Marine - amerikansk ekspertise

Mercury Marine er en verdensomspennende leverandør av gode opplevelser på vannet. Selskapet har over ni produksjonsanlegg, hovedkontor i Wisconsin ,USA og partnerskap med flere ledende marineselskaper.

 

Mercury har produsert utenbordsmotorer siden 1934, og i deres sortiment finner du en rekke produkter til arbeids- og fritidsbruk. Deres utenbordsmotorer har alternativer som dekker ulike behov, alt avhengig av hva du trenger på vannet. Mercury sine propeller er med på å sette standarden for holdbarhet og design – så du vet det er kvalitet du kjøper.

Mercury sitt utvalg av motorer

Blant de mange valgene du har, er dette noen alternativer:

  • Verado er en av toppmodellene som Mecury produserer. Her kombineres eksepsjonell kraft, smidighet og en rekke smarte, eksklusive egenskaper.
  • Om du er på jakt etter en utenbordsmotor til fritidsbruk er den tradisjonelle Fourstroke motoren et utmerket valg. Her har du enkelt vedlikehold og innovativ teknologi i samme produkt.
  • Er du mer opptatt av fart, er Pro XS motoren for deg. Ingen annen utenbordsmotor kommer så raskt opp i hastighet som denne.
  • For deg som kombinerer tiden på sjøen med jobb, er SeaPro et naturlig valg. Her har du en solid motor som jobber like hardt som deg ombord for å møte høye forventninger.

Deler og smøremidler

Mercury fører en rekke produkter som hjelper deg med vedlikehold av deres produkter, og det er alltid en fordel å velge originaldeler til din motor. Videre har produsenten også en rekke tilpassede olje- og smøremidler som er med på å ivareta levetiden på motoren.

Med drivstoffmidler og rengjøringspleie kan du sørge for at du gjør det du kan for å sikre lengst mulig levetid. Mercury har også alt-i-ett-servicesett som gjør det enkelt å ta vare på produktene dine.

Med øye for detaljer

Vi i Ravns Garage forstår viktigheten av å ha reservedeler lett tilgjengelig til motoren. Nettopp derfor er vi stolt leverandør av Mercury Marine, og er Nordens største forhandler av reservedeler til disse motorene. Som autorisert forhandler vet vi hva som skal til for å sikre topp ytelse fra din Mercury motor, og vi kan rådgi i spørsmål om vedlikehold- og reparasjonsbehov.

Vi har et stort antall varer lagerført hos oss, og kan som regel skaffe det våre kunder trenger på kort varsel. Du kan gjøre et søk på vår nettside for å finne det du er på utkikk etter, eller sende oss en forespørsel dersom du ikke finner det du trenger.

Enkel, effektivt og stort utvalg

Velkommen til Ravns Garage, med mer enn 30 års bransjeerfaring. Vi har et stort varelager, som gjør at vi enkelt kan sende deg delene du trenger fra vårt lager i Båstad. Med mer enn 10 000 lagerførte artikler, er det godt mulig at vi har akkurat den delen du er på jakt etter.

Når du finner det du trenger på våre nettsider, er det kjapp betaling med enten kort, faktura eller Vipps. Du er naturligvis også velkommen innom vår butikk, der du kan snakke med våre dyktige ansatte.

 

Lenker
Min side