Til toppen

Ravns Garage ble etablert i 1993 i Båstad, av Erling Ravn. Opprinnelig drev firmaet med enkle reparasjoner av biler og understellsbehandling når eieren ikke var offshore.
Tilfeldighetene ville ha det til at det var marinebransjen som etter hvert skulle bli levebrødet. Det begynte i det små, med deler til Chrysler båtmotorer. Interessen ble vekket og dette førte til at Ravns Garage fikk Force båtmotor-agenturet. Deretter fulgte Mariner og Mercury. I 2008 ble vi Yamaha-forhandler og noen år etter kom BRP.

 


Ravns Garage ekspanderte sakte, men sikkert og etter hvert kom også behovet for større lokaler. I 2010 flyttet Ravns Garage inn i nybygde lokaler på eiendommen.
Opprinnelig var stedet der Ravns Garage ligger, et familiedrevet gartneri. I takt med årenes løp tok båt og motorer større og større plass og i 2015 ble gartneriet lagt ned og lokalene omgjort til båtopplag. I dag teller Ravns Garage 12 ansatte.

 

Vi lanserte nettbutikk allerede i 2005/2006 og denne har blitt vårt viktigste salgsmiddel.

Vårt mål er å fremskaffe deler til båtmotorer raskt og rimelig. Vi har et av landets største varelager for reservedeler og har vært Norges største deleleverandør på Mercury og Mercruiser i en årrekke.

Det vi ikke har på lager skaffer vi raskt gjennom vårt kontaktnett både i og utenfor Norge. Vi fører originaldeler til Chrysler, Evinrude, Force, Johnson, Mariner, Mercruiser, Mercury, OMC, og Yamaha. Vi fører også kjente merkevarer som Arco, Bob's Machine Shop, CDI

I tillegg til salg av deler på nettet har vi butikk hvor du kan handle motorer og deler, moderne verksted og båtopplag.